Bæredygtighed og bevidsthed - skaber langvarige minder i smykker

Fokus på kvalitet og håndværk samt anvendelsen af 18 karat massivt genanvendt guld i produktionen af smykker sikrer ikke kun holdbarhed og lang levetid på smykkerne, men giver dem også en luksuriøs glans og raffinement, der vil glæde enhver smykkeelsker. 

Denne artikel vil dykke ned i hvordan bevidsthed og bæredygtighed i smykkeproduktionen kan skabe smykker, der manifesterer sig som betydningsfulde og langvarige minder, der kan følge et menneske en hel livstid.

Hvorfor benytte 18 karat massivt guld?

Hos NOTES STUDIO vælger vi altid guld af den fineste kvalitet, primært i 18 karat guld til vores guldsmykker, hvilket vil sige, at 75% af metallet der anvendes er rent guld. Ægte smykker i massivt 18 karat guld er lavet til at være langtidsholdbare, uden at blive misfarvede eller irritere huden. Derfor er smykker af 18 karat massivt guld ideelt til smykker, der skal vare hele livet og i flere generationer. Ydermere er guld et ædelmetal, som har høj værdi, der stiger over tid. Når man køber smykker af høj karat, kan man derfor også se det som en investering.

For os betyder lang levetid på vores smykker ikke kun materialer, der varer længere. Det handler lige så meget om langvarige minder og om at få hvert et øjeblik til at tælle mere. Lang levetid betyder ægthed, hjertelige ord, gaver og minder, der varer bare en smule længere end ellers.

Bevidsthed i produktionen af smykker

 

Genanvendt guld: En skat fra fortiden til fremtiden

NOTES STUDIO anvender udelukkende genanvendt guld i produktionen af vores smykker, hvilket er et bevis på vores forpligtelse til at reducere vores miljømæssige fodaftryk. Guld er det materiale i verden, der genanvendes flest gange. Ved at genanvende ædelmetaller giver vi disse værdifulde materialer nyt liv, hvilket minimerer behovet for ny minedrift og reducerer den negative indvirkning på vores planet. Genbrugstanken er vigtig, og det samme er, at man som forbruger træffer gode valg. Derfor er det af stor betydning, at vi kommer væk fra brug-og-smid-væk-kulturen og i stedet tænker i mere bæredygtige baner. 

Certificeret genbrugsguld kan stamme fra alt fra gamle smykker til elektroniske devices, som får nyt liv i nye former. På dette grundlag fører man gamle, kasserede materialer ind i fremtiden i nye smykker, der er lavet til at holde i generationer. Dette betyder derfor, at man værner om jordens ressourcer og reducerer de negative konsekvenser, produktionen kan have på planeten.

Bæredygtighed som en del af vores DNA

Ved NOTES STUDIO er bæredygtighed ikke blot en trend, det er en grundlæggende del af vores DNA. Vi stræber efter at sikre, at vores smykkeproduktion er så miljøvenlig som muligt, fra valg af materialer til emballage og forsendelse. Vi tror på at skabe smukke smykker, der kan holde i generationer uden at gå på kompromis med vores planet. Du kan læse mere om vores bæredygtige tiltag og bevidsthed her.

Du kan derfor være stolt når du bærer de små stykker af guld, der har været her længere end os. Stykker, der vil leve længere end os. Du kan gøre dem til dine, mens de er i din besiddelse, og nyde dem fuldt ud, før du giver dem videre til næste generation.

Vær en del af forandringen

Ved at vælge NOTES STUDIO's smykker vælger du ikke kun stil og elegance, men også bevidsthed om en bæredygtig fremtid. Lad os sammen være en del af forandringen og værdsætte skønheden i genanvendt guld, mens vi skaber en mere bæredygtig verden for kommende generationer.

Klik igennem vores udvalg af smukke tidløse smykker, som alle er lavet af genanvendt 18 karat massivt guld. Lad os sammen skabe en fremtid med stil og bæredygtighed.
Tilbage til blog