Bevidsthed

 

NOTES STUDIO. Skabt til i går, i dag og i morgen.

Et smykke fra NOTES STUDIO er et lille stykke bevidsthed. Vi fokuserer på at designe smykker ud fra et mere bevidst mindset med planeten, langtidsholdbarhed, og genbrug i højsædet

 
 
 
Exclusive gold retro vibe brick chain bracelet in 14 karat gold placed elegantly on beach stones on a green background.

 

  

Genanvendt guld

Guld er det materiale i verden, der genanvendes flest gange. Vi gør dette for at hjælpe med at minimere guldminedriften i verden, for at sikre at vores aftryk på planeten forbliver så lille som muligt, og for at tage vare på den og de mennesker, der lever på den. Du vil ikke kunne se forskel på et smykke lavet af genanvendt guld eller af ny-minet guld.

 

18 Karat

Vi vælger altid guld af fineste kvalitet, primært i 18 karat guld, til vores guldsmykker. Det vil sige, at 75% af metallet, der anvendes, er rent guld. Resten består af sølv og kobber. Hvis du kigger nøje på smykker, vil du se, at de alle har et meget lille tal skrevet på dem. Tallet fortæller dig hvilken karat (mængden af rent guld) det pågældende stykke er: 750 er 18 karat, 585 er 14 karat osv. Dette er din garanti for, at stykket indeholder den angivne mængde rent guld. Tallet er obligatorisk i de fleste lande i verden.

NOTES STUDIO er medlem af ædelmetalkontrollen og har fået testet indholdet af guld i vores produkter. Det er din sikkerhed som forbruger.

 

 

Two different gold hoop earrings. One flat and one chunky design placed on the lamellas of a mushroom making them look light, elegant and exclusive on the green background.

 

 

Fordele

Ægte smykker i massivt 18 karat guld er lavet til at holde uden at blive misfarvet eller irritere huden. Hos NOTES STUDIO er smykkerne lavet i 18 karat genanvendt guld fra inderst til yderst. Det er ikke stål, sølv eller et andet metal, som er blevet belagt med guld, og som mister farven over tid. Det er den ægte vare.  Dette gør 18 karat massivt guld ideelt til smykker, der skal vare hele livet.

Guld er et ædelmetal og har høj værdi, der stiger over tid. At købe smykker i højt karat er også en investering.

 

Diamanter

I NOTES STUDIO har vi truffet et bevidst valg om kun at bruge laboratoriedyrkede diamanter, da kvalitet og klarhed ikke adskiller sig fra minediamanter. Ved kun at bruge laboratoriedyrkede diamanter kan vi tilbyde dig god kvalitet til bedre priser. Endnu vigtigere tager vi afstand fra kartelpriser, dårlige arbejdsvilkår, vold og overtrædelser af menneskerettighederne. Dette er et nøglefokusområde for os og er en del af den sociale ansvarlighed, vi har som virksomhed i denne branche.

 

Emballage og fragt

Du modtager dine nye smykker i smukt designede miljøvenlige æsker, som er lavet af FSC-certificeret papir https://fsc.org/en. Dette er din garanti for, at det anvendte papir stammer fra ansvarlige kilder, hvor miljøet, mennesker og dyr, tages i betragtning. Selv limen, der bruges til æsken, er vandbaseret. Vi fokuserer på altid at træffe de bedste mulige valg for miljø og at kunne guide forbrugerne til at gøre det samme.  

Dette gælder også, når det kommer til vores leverandører og transportløsninger. Dette er også grunden til, at vi bruger europæiske værksteder, hvilket hjælper os med at holde CO2-omkostningerne så lave som muligt med de kortere afstande.

Læs mere om hvordan du plejer dine ægte massive guldsmykker her.

 

 Close up picture of the beautiful jewellery boxes by NOTES STUDIO. All crafted in ECO Friendly FSC certified paper. They have a dark green colour and the NS from NOTES STUDIO is imbedded into the lid of the jewellery boxes.